Akció

2023.12.26. 13:00

A biztonságosan közlekedőket ajándékkal, a szabályszegőket virgáccsal jutalmazták Környén

A kampány célja elsődlegesen a balesetek megelőzése és a tudatos közlekedésre nevelés volt.

Kemma.hu

A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán számoltak be arról, hogy Környe három pontján, a település központjában lévő zebránál, illetve az óvoda és iskola bejáratánál kedveskedtek ajándékokkal a közlekedőknekmég a hónap elején.

A környei körzeti megbízott a polgárőrökkel együttműködve reggel az óvoda és az iskola környékén található gyalogos-átkelőhelyeknél a gyerekeknek és a szabályosan közlekedő járművezetőknek különböző ajándékokkal, édességekkel kedveskedtek. A kampány célja elsődlegesen a balesetek megelőzése és a tudatos közlekedésre nevelés volt. A szabálytalan gépjárművezetőket bírság helyett virgáccsal és szóbeli figyelmeztetéssel „díjazták”.

A közlekedésbiztonsági akció jól sikerült, bár sajnos az összes virgács elfogyott. Legjobban talán az ovisok és az iskolások örültek a kedves gesztusnak - írták posztjukban az önkéntes tűzoltók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában