Keresik

2023.11.14. 14:21

Európai elfogatóparancs: 300 ezret kap, aki az esztergomi férfi nyomára akad

A 30 éves Takács Attila Zoltánnal szemben európai elfogatóparancs van érvényben, most díjat is kitűztek a nyomravezető számára.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a nyomravezetőnek Takács Attila Zoltán ügyében. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az esztergomi születésű férfi az országos toplistán is szerepel.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás vétség és bűntette, garázdaság és rongálás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot és európai elfogatóparancsot bocsátott ki Takács Attila Zoltán ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg.

Forrás: police.hu

Mint írták, a díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Takács Attila Zoltán felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es központi telefonszámon, névtelensége megőrzése mellett díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában