Lopás vétsége

2023.10.17. 12:19

Videón a tolvaj: kezében pulóverrel, hóna alatt kabáttal akart kijönni az esztergomi áruházból

A lopás vétsége miatt az Esztergomi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján az Esztergomi Járásbíróság büntetővégzésben 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a férfival szemben, valamint kötelezte a sértettnek okozott kár megtérítésére. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész tudomásul vette.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. március 6-án az esztergomi áruház ruházati részlegén magához vett egy áruvédelmi eszközzel ellátott, 13 ezer 500 forint értékű fekete kabátot és egy 6 ezer forint értékű pulóvert. A próbafülkébe ment velük.

A férfi a fülkében a kabátból letépte az áruvédelmi eszközt. Ezt követően – a kezében a pulóverrel, a hóna alatt pedig a kabáttal – az önkiszolgáló kasszához ment, ahol azonban csak a pulóvert fizette ki, a kabátot nem.

A tolvaj ezután elhagyta az áruház vásárlóterét. A biztonsági őr azonban megállította őt még az előtt, hogy az áruházból távozhatott volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában