Garázdaság

2023.10.09. 20:00

Videón a tatabányai kocsmatöltelék - olyan bátorra itta magát, hogy kerítést tört

A tatabányai bíróságon október 11-én, szerdán tárgyalják annak a vádlottnak az ügyét, aki részegen „kapta szét” egy tatabányai söröző kerthelyiségét. Egy másik alkalommal maj'100 ezer forint értékben próbált lopni. Tárgyalásán a bizonyítási eljárás folytatódik.

Kemma.hu

A tombolás után lazán sörözött a férfi

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a többszörös visszaeső férfi 2022. április 25-én ittas állapotban a tatabányai söröző kerthelyiségéhez tartozó kerítést betörte, majd megfogott egy kukát és azt a söröző ablakának dobta.

Az ablak nem tört be. A férfi ezután leült sörözni a kerthelyiségben. Kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekményével 15 ezer 452 forint kárt okozott.

A vádlott 2022. július 7-én egy tatabányai üzletben különböző árucikkeket pakolt a bevásárlókosárba  92 ezer 249 forint értékben, majd fizetés nélkül akart távozni. A termékek csomagolásán lévő lopásgátlót az áruvédelmi kapuk azonban jelezték, így a férfit a biztonsági szolgálat feltartóztatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában