Előkerült

2023.10.01. 11:09

Vértesszőlős és Tatabánya között eltűnt 14 éves fiú okozott riadalmat - rendőrök is keresték

A család mellett az ismerősök, barátok a rendőrség és a polgárőrség is kereste. Október 1-jén, vasárnap hajnalban a tatabányai Pennynél találták meg a táskáját.

Goletz-DeáK Viktória

Egy kétségbeesett poszt bukkant fel szombatról vasárnapra a Facebookon, amelyben egy eltűnt fiút kerestek. A bejegyzés szerzője a környéken lakók segítségét kérte a 14 éves gyerek megtalálásához.

Kérlek osszátok meg minél többen!

– írta egy volt osztálytárs, aki a szülők engedélyével tette ki a felhívást. Mint írta, a fiú szeptember 30-án, 20 óra után tűnt el.

Vértesszőlősről indult el Tatabányára, a Vértes Centerhez, de ott már hiába várta a barátja, hogy leszálljon a buszról. A szülők éjjel megtalálták a telefonját, táskáját eldobva a Pennynél. 

– állt a posztban, amelyet azóta már módosítottak a fejlemények miatt. A fiút a rendőrség és a polgárőrök is keresték. Információink szerint a tatabányai és a környei polgárőrök, illetve a tatabányai terepjárósok is a várost járták a fiú után kutatva, akit végül október 1-jén nem sokkal 10 óra után épségben megtalálták. 

Körösladányi Zsombor, a tatabányai terepjárósok vezetője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy kutyákat ezúttal nem tudtak bevetni a keresésben, mert nem volt nyom, ahonnan elindulhattak volna. Nem tudták ugyanis, hogy a fiú hol szállhatott le a buszról. Csapatuk a Csónakázó-tó környékét fésülte át, mert a fiú sokszor találkozott ott a barátaival. 

Molnár Zoltán, a Tatabányai Polgárőrök vezetője elmondta, hogy hat fővel és két autóval keresték az eltűntet, és a rendőrség irányításával járták a környéket. Egyelőre nem tudni, hogy hol akadtak a fiú nyomára, de az biztos, hogy minden kereső fellélegezhetett a jó hírre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában