Zaklatás

2023.10.25. 07:00

Légpuskával várta élettársát a komáromi zaklató

A komáromi férfi nem tudta elviselni, hogy élettársa szakítani akar vele. Többször is megöléssel fenyegette meg.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint október 26-án előkészítést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki nem tudta elviselni, hogy élettársa el akarja hagyni, ezért zaklatta őt. Az ügyészség g indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje elzárása.

A vádirat szerint 2022. tavaszától több alkalommal alakult ki veszekedés a férfi és a nő között. A vádlott 2022. június 6-án hajnalban érkezett haza komáromi lakóhelyére, ahol összeveszett élettársával, melynek során azzal fenyegette meg, hogy megöli őt. A nő másnap délelőtt – miután a férfi ismét megöléssel fenyegette meg – felszólította, hogy költözzön el tőle. A vádlott ekkor elhagyta a házat. 

A nő és családja a történteket követően elmentek az édesapja által bérelt ingatlanba. A zaklató férfi ekkor már a ház kertjében tartózkodott, bent pedig egy szakember javítási munkálatokat végzett. A nő érkezését megelőzően a vádlott a hétvégi ház kertjében, a férfi tulajdonát képező patronos légpuskával egy hungarocell táblára lövöldözött. Nem tudott belenyugodni abba, hogy a nő meg kívánja szakítani az élettársi kapcsolatot, ezért miután az a családjával megérkezett az ingatlanba – a légpuskát továbbra is a kezében tartva, rákiabált, hogy "kiluggatlak, mint egy szitát, beléd engedem az egész tárat”. A nő félelmében a telken lévő házba zárkózott be a gyerekekkel, majd az egyik telekszomszéd segítségével értesítette a rendőrséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában