Tolvaj

2023.10.05. 15:45

Fotók: 2 bőrönddel sétált Oroszlányban - csak az nem stíimmelt, amit vitt bennük

Egy férfi éppen az utcán sétált két bőrönddel, amikor az oroszlányi rendőrök megállították őt. Az átvizsgálás nem kedvezett a jómadárnak: lopott tárgyak kerültek elő.

Kemma.hu

Az oroszlányi rendőrök felgöngyölítették a történetet

Forrás: police.hu

Az oroszlányi rendőrök október 5-én, csütörtökön hajnali 1-kor a Bokodi úton lettek figyelmesek egy férfira, aki két bőröndöt húzott. Igazoltatták, mire elmondta, hogy csak ruhák vannak bennük. Az egyik táskához viszont valaki két szegélynyírót kötött.

A rendőrök ellenőrizték a két koffert, ami tele volt szerszámokkal. A helyi lakos később már azt hajtogatta, hogy mindent egy kuka mellett talált. Csakhogy az egyik bőröndön név és telefonszám volt, amit a járőrök ellenőriztek. A tulajdonos így értesült a bűncselekményről, arról, hogy feltörték a tárolóját, ahol a bőröndöket és a szerszámot tartotta.

A járőrök J. D-t előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 23 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, lopás miatt indult ellene büntetőeljárás. Az elvitt tárgyakat a rendőrök lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Az elkövető egyébként már nem volt ismeretlen a zsaruk előtt. Mint azt a rendőrség a police.hu- hírül adta, a nyomozók most bíróság elé állítási javaslattal küldik meg az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában