Ügy

2023.10.12. 12:50

Alvó ismerőseit szerette volna kifosztani a tatabányai férfi, ám egyvalamivel nem számolt

Egy férfi két ismerősével találkozott, majd amikor azok elaludtak, átkutatta egyikük zsebeit. A tatabányai rendőrök most befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu

A police.hu tájékoztatása szerint szeptember 6-án találkozott két ismerősével egy 45 éves tatabányai lakos. Eleinte beszélgettek, majd V. Cs. otthagyta az ittas állapotban lévő barátokat. Amikor visszament, ők már aludtak. Egyikőjük zsebéből kilógott egy pénztárca. Kivette, átkutatta a tartalmát, de csak okmányok voltak benne.

A sértett az egészből semmit nem vett észre, hiszen aludt. A tárcát végül a férfi mellé dobta. A sértett csak ébredés után vette észre, hogy átkutatták a személyes dolgait. A tatabányai rendőrök adatgyűjtés során azonosították V. Cs., és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene kifosztás miatt indult eljárás. A rendőrség az eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítás javaslattal megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában