Verés

2023.09.13. 07:15

Felöntött a garatra az esztergomi férfi, majd csúnyán megverte feleségét

Ítélet született a bántalmazó ügyében, aki durván megverte feleségét ittasan.

Kemma.hu

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján az Esztergomi Járásbíróság az elkövetőt 1 év 2 hó börtönbüntetésre, 2 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az elsőfokú ítéletet az ügyész, a vádlott és a védő is tudomásul vette, így az kihirdetését követően jogerőssé vált – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A vádirat szerint a férfi 2022. szeptember 25-én az esztergomi lakásban ittas állapotban veszekedett feleségével. A sértett a vita közben kiment az ingatlan udvarára és leült a földre, de a férfi utána ment és felszólította, hogy menjen vissza a lakásba a gyerekekhez. Ennek a felszólításnak a nő nem tett eleget, mire a férj megragadta a haját és a jobb térdével megrúgta az arcát. 

Ennek következtében a nő a jobb szemöldök vonalában 2 centiméteres zúzott sebzést szenvedett, ez a terület megduzzadt és eleredett az orra vére. Ezután a férfi a hajánál fogva húzta őt a kavicsos földön, amitől a bal térdén horzsolása lett. A cselekmény alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában