Baleset

2023.08.15. 09:44

Sokkoló részletek derültek ki a hétvégi komáromi súlyos balesetről

Komárom belterületén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a hétvégén, melyben az egyik sofőr kirepült a járműből.

Kemma.hu

A villanyoszlopnak csapódott autó

Forrás: Police.hu

Balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 13-án 17 óra körül. A kiérkező helyszínelő megállapította, hogy egy 85 éves járművezető Komáromban, a Döme Károly utca felől az Igmándi út irányába közlekedett a Török Ignác úton egy Suzuki személygépkocsival – közölte a Police.hu.

A tájékoztatásukból kiderült, hogy az Igmándi úti kereszteződéshez érve a stoptábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a jobbról, az Erzsébet híd felől érkező 38 éves, külföldi állampolgár által vezetett teherautónak. Az ütközéstől a Suzuki balra kifordult, és a teherautó bal oldalfalának ütközött, majd onnan a padkára sodródva egy villanyoszlopnak csapódott. A kandelábernek ütközés hatására a sofőr a jobb első ablakon keresztül kirepült a járműből. A balesetet okozó gépkocsivezető súlyos sérüléseket szenvedett.

Az autó vezetőoldali, belső karosszériája alig rongálódott meg, tehát ha a sofőr használta volna a biztonsági övét, feltehetőleg nem repült volna ki a járműből, és a sérülés mértéke is enyhébb lehetett volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában