Alkohol

2023.08.31. 07:00

Rendesen felöntött a garatra a nagysápi férfi, az árokban végezte autójával

Most bíróságon felelhet tettéért, ugyanis korábban már többször is volt büntetve hasonló okok miatt.

Kemma.hu

Ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki ittas állapotban vezetett járművel az árokban kötött ki – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A vádirat szerint a vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi január 21-én Nagysápon ittas állapotban vezette a gépkocsiját, amit a rendőrjárőrök észleltek. A rendőrök tudomással bírtak arról, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem bír, ezért megkülönböztető fény-és hangjelzést alkalmazva őt megállásra hívták fel.

Az elkövető ezután ittassága miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd az úttestről lekanyarodva az út melletti vízelvezető árokba borult a gépjárművel. A férfi négyszer volt büntetve, visszaesőnek minősül. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit elzárásra és a vezetéstől való eltiltásra ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában