Baleset

2023.08.09. 15:22

Két autó ütközött össze, az egyik fejtetőn állt meg Esztergomban: gyermekek is utaztak benne

Összeütközött két személygépkocsi augusztus 8-án, kedden délután Esztergomban, az Ady Endre utca és az Árpád utca kereszteződésében, az ütközés erejétől az egyik jármű ráadásul fel is borult. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két gyermek könnyebben megsérült.

Kemma.hu

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a baleset 15 óra 55 perckor következett be. Tájékoztatása szerint a vétlen kocsit egy 1952-es születésű férfi vezette, aki az Ady Endre utcában a vasútállomás felől haladt a mentőállomás irányába. Az Árpád utcai kereszteződésnél nem adott elsőbbséget neki egy másik, egy 1983-as születésű hölgy, így a két jármű összeütközött.

A balesetet okozó járműben a sofőrön kívül egy 2015-ös és egy 2018-as születésű gyermek is utazott. Őket a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Racsné Galambos Gréta hozzátette: a járőrök az alkoholszondát is alkalmazták, amely mindkét sofőr esetében negatív eredményt mutatott ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában