Karambol

2023.08.17. 16:08

Két autó ütközött a kesztölci kereszteződésben, egy ember megsérült

Egy személy könnyebben megsérült abban a balesetben, ami augusztus 17-én, 15 óra körül történt Kesztölcön, a Jószerencsét utca és a Lencsehegyi út kereszteződésében – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kemma.hu

A rendőrök és polgárőrök irányítják a forgalmat a helyszínelés ideje alatt

Forrás: 24 Óra

Marosán Angelika rendőr hadnagy, vármegyei sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az említett kereszteződésben két autó ütközött össze. A baleset körülményeit még vizsgálják, a helyszínelés ideje alatt rendőrök és polgárőrök irányítják a forgalmat.

A Jószerencsét utca és Lencsehegyi út kereszteződésében egyértelmű a forgalmi rend – táblák is jelzik, hogy melyik a védett és melyik az alsóbbrendű út – viszont bizonyos időközönként egyes sofőrök nem tudják értelmezni a szituációt. Idén is voltak már balesetek, július 18-án volt egy emlékezetesebb eset. Akkor két autó ütközött össze az említett helyszínen, az egyik jármű a fák között landolt. Mivel többen is megsérültek, így három mentőautó is érkezett Kesztölcre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában