Erőszak

2023.08.29. 10:34

Feljelentette nevelőapját a 15 éves lány: évekig molesztálta

A Tatabányai Törvényszék augusztus 31-én előkészítő ülést tart szexuális erőszak bűntette ügyében, ahol az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje fegyházbüntetésre, és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi és a kislány édesanyja házastársként éltek és 2007 óta nevelték együtt a nő korábbi házasságából 2005-ben született lányt. 2020. március 21-én este családi ünnepségen a fiatal alkoholt fogyasztott, amitől rosszul lett, hányt, ezért őt a férfi és a lány nővére ruhástól megfürdették, majd a szobájába kísérték, ahol levették róla a nedves ruházatát, lefektették az ágyába és a meztelen lányt betakarták egy pléddel. 

A nevelőapa a szobában maradt, hogy „figyeljen rá”. Amikor a lány az oldalára fordulva elaludt, a férfi mögé feküdt, és simogatni kezdte a nemi szervét. A kislány felébredt, és kiküldte a szobájából. Az eset 2020. júniusában megismétlődött. 

2021 júniusában a vádlott azzal szorította sarokba, hogy csak akkor mehet el a nyáron otthonról, ha hagyja, hogy azt csinálja vele, mint korábban. A sértett szeretett volna találkozni, szórakozni a kortársaival, de korábban ezt nem engedte meg neki, így végülis eltűrte a szexuális közeledését. 2021 októberében újra a nyári ajánlattal élt a férfi. A kislány úgy tett, minta beleegyezne, de később rosszullétet színlelve próbálta megúszni a dolgot, majd feljelentést tett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában