Nincs meg

2023.07.22. 10:40

Továbbra is keresik, ki próbálta az úttestre öntött olajjal megleckéztetni a motorosokat Bajnánál

Továbbra is keresik, ki önthetett olajat másfél héttel ezelőtt az 1119-es út bajnai szerpentin néven ismert szakaszán található nagyívű kanyarokba – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kemma.hu

Mint arról lapunk is beszámolt, az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett gyanúja miatt. A police.hu-n közzétett felhívás szerint július 9-én 8 óra előtt egy ismeretlen elkövető feltehetően olajat öntött az útburkolatra, ezzel balesetveszélyes helyzeteket idézett elő. Információink szerint a rendőrség mellett a bajnai önkormányzat továbbra is szeretné kideríteni, hogy ki állhat az eset mögött.

Az említett szakasz a motorosok körében is népszerű, sőt az 1119-es út felújítása óta jelentősen nőtt a két keréken közlekedők száma. Sokaknak kifejezetten elegük van abból, hogy az érintettek egy része versenypályának használja az utat, mivel a kanyarokba nagy sebességgel behajtó motorosok akár könnyen neki is ütközhetnek a szemközti sávban érkezőknek. Egyes vélemények szerint az olajat úttestre öntő tettes éppen a motorosokat kívánta megleckéztetni, de a valódi okok nem ismertek.

A rendőrség továbbra is várja azoknak a jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval tudnak szolgálni a hatóság számára. Arra kérnek mindenkit, hogy tegyenek bejelentést a 06/34-517-777-es telefonszámon. A bejelentők a névtelenségüket is megőrizhetik, ebben az esetben az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámot, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámot kell tárcsázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában