Hajmeresztő

2023.07.03. 08:18

Nem csak a jogsi hiányzott, bukó nélkül bukott le a páros Tatabányán

A vármegye illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, hét személyi sérüléssel járó és tizenöt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások tíz személyt fogtak el és tizenkettőt állítottak elő, valamint hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Kemma.hu

A helyi járőrök Tatabányán, a Baross Gábor út és Iparos utca kereszteződésében egy segédmotoros kerékpárral közlekedő személyre lettek figyelmesek július 1-jén, szombaton. A férfi szabálytalanul utast szállított, ráadásul még bukósisakot sem viseltek a motoron.

Az okmányok ellenőrzésekor az is kiderült, hogy a jármű vezetője jogosítvánnyal sosem rendelkezett, ráadásul a járműre biztosítást sem kötött. A 26 éves férfi ellen szabálytalan utasszállítás, bukósisak használatának elmulasztása, valamint a kötelező gépjármű-felelősség biztosítása hiánya végett szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök – adta hírül a police.hu. A két jogsértő járművezetőt vármegyénk egyenruhásai őrizetbe vették engedély nélküli vezetés miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában