Tolvaj

2023.07.19. 08:03

Minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte ismerősét a dömösi férfi, majd ki is rabolta őt

Azzal a feltétellel küldte haza az áldozatot, hogy később visszatér hozzá, és egy cigarettát is visz, de időközben az esztergomi zsaruk elfogták.

Kemma.hu

Egy dömösi presszóban italozott ismerősével P. József július 16-án, majd záróra után a férfi felajánlotta cimborájának, hogy hazakíséri, így gyalog indultak útnak – írja a police.hu. Néhány utcával arrébb az elkövető minden előzmény nélkül arcon ütötte ismerősét és a mobiltelefonjai átadására szólította fel, aminek a sértett eleget is tett. Ezután P. József folytatta az ütlegelést, és azzal a feltétellel küldte haza az áldozatot, hogy később visszatér hozzá, és egy cigarettát is visz. Erre azonban már nem került sor, mert időközben a rendőrség tudomást szerzett az esetről, és közbeavatkozott.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai – a bűnügyi és a rendészeti szakterület együttműködésének köszönhetően – néhány órán belül elfogták a tettest, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A rendőrök kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a dömösi lakos letartóztatására.

A két mobiltelefonból egyet a rendőrök megtaláltak, és vissza fogják adni a sértettnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában