Sokkoló

2023.07.13. 15:00

Videón a legpofátlanabb előzők: mentőautót veszélyeztettek Vértesszőlős és Tatabánya között

Pillanatok alatt két veszélyes és szabálytalan előzés is sokkolta azt a mentőst, akinek a gyors reagálása is kellett, hogy balesetet előzzön meg Vértesszőlős és Tatabánya között.

Kemma.hu

Ledöbbentő jelenetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája, aki a történteket a Budapesti Autósok közösségének küldte el. Az eset Vértesszőlős és Tatabánya között történt. Az érintett egy szabályosan közlekedő mentőautó volt, akit előbb egy autó, majd rövid időn belül egy motoros is szabálytalanul előzött meg.

A felvételen jól látható, ahogy a mentős Vértesszőlős lakott területét elhagyva tart Tatabánya felé. Az esetkocsi mögött haladó nyugtalan autós, a forgalomtól elzárt területet és a bekanyarodó sávot használva váratlanul megelőzte, ami váratlanul érte a mentősöket is. Alig pár szám méter múlva ismét egy váratlan előzés jött. Ekkor egy motoros a záróvonalat átlépve zúzott el a mentőautó mellett, amelynek le is kellett húzódnia, hogy elkerülje a balesetet, ugyanis szemből is érkezett egy jármű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában