Horror a parton

2023.06.11. 08:59

Maszkban, láncfűrésszel fenyegette a rendőröket, le is tartóztatták

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást a férfival szemben – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Kemma.hu

Láncfűrésszel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket is egy férfi. Letartóztatták. A megalapozott gyanú lényege szerint egy Komárom-Esztergom vármegyében található tónál a hétvégén az éjszakai órákban a fején maszkot viselő férfi láncfűrésszel fenyegette a közelében tartózkodó embereket.

Letartóztatásban a maszkot viselő férfi, aki láncfűrésszel fenyegette a rendőröket
Ezzel a láncfűrésszel fenyegetőzött a férfi
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi cselekményéről bejelentés érkezett, így rendőrök érkeztek a helyszínre. Az elkövető a rendőri felszólítás ellenére nem tette le az akkor még mindig a kezében tartott láncfűrészt, hanem azzal úgy próbált közelíteni a rendőrök felé, hogy közben megkísérelte beindítani, mialatt azt kiabálta, hogy megdöglenek, mindenkit megöl.

Letartóztatásban a maszkot viselő férfi, aki láncfűrésszel fenyegette a rendőröket
A férfi ebben a maszkban sokkolta a tónál lévőket
Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi aztán a láncfűrészt csak a rajta alkalmazott elektromos kényszerítő eszköz hatására ejtette le. Ekkor azonban egy boxert vett elő a ruházatából, és azzal indult el az egyik intézkedő rendőr felé.

Mivel az elkövető cselekményével többszöri felszólításra sem hagyott fel, hogy a további ellenszegülését megtörjék, az intézkedő rendőrök vele szemben ismét elektromos sokkolót alkalmaztak, és elfogták a férfit. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség őt gyanúsítottként hallgatta ki, és elrendelte az őrizetét, majd indítványt tett letartóztatásának elrendelésére. A Budai Központi Kerületi Bíróság az ügyészi indítvánnyal mindenben egyetértve elrendelte az elkövető letartóztatását.

Letartóztatásban a maszkot viselő férfi, aki láncfűrésszel fenyegette a rendőröket
Amikor látszólag fegyvertelenül maradt, boxerrel folytatta az őrjöngést
Forrás: Magyarország Ügyészsége

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában