Halálos baleset

2023.06.13. 12:06

Egy be nem fejezett előzéssel kezdődött a Tatabánya és Környe közötti tragédia

Mint kiderült, a hétvégén történ halálos balesetben többen nem használták biztonsági övüket.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, három autó ütközött Környe és Tatabánya között. Többen megsérültek, egy ember életét pedig már nem lehetett megmenteni.

Mindmáig tisztázatlan volt a baleset körülménye, azonban a police.hu legújabb közleményében kiderült, hogyan is történt a baleset. Mint írják, egy 19 éves nő Környe felől Tatabánya irányába közlekedett autójával, amikor az előzési tilalom ellenére, a záróvonalat átlépve megkezdte egy Renault autó előzését. Az előzést a szembejövő forgalom zavarása nélkül nem tudta volna befejezni, ezért fékezést követően visszasorolt a menetirány szerinti jobb oldalra, melynek során járműve jobb első sárvédőjével nekiütközött a megelőzendő gépkocsi bal hátuljának. Az ütközés miatt a Renault balra fordulva átsodródott a szembesávba, ahol összeütközött a Tatabánya felől Környe irányába haladó autóval.

A Renaultban hátul utazó 51 éves nő a biztonsági övét nem használta. Az ütközés során a gépkocsi csomagtér ajtaján keresztül kirepült és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben vétlen másik járműben két személy szintén elmulasztotta bekötni magát, ők könnyebben sérültek.

Mint írják, annak megállapítása, hogy a járműből kizuhanó hölgy milyen sérüléseket szenvedett volna, amennyiben be lett volna kötve, majd az eljárás során vizsgálat tárgyát képezi. Hozzátették, hogy biztonsági öv nélkül esély sincs egy ilyen balesetet megúszni éppen ezért arra kérik az utakon közlekedőket, hogy mindig kössék be magukat indulás előtt, hiszen fontos, hogy mindenki épségben hazaérjen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában