Baleset

2023.05.23. 12:57

Videón az M1-es gigadugó: embercsempész, rendőr- és teherautó ütközött Tatabányánál

Egy tehergépkocsi hátulról nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 illegális migráns utazott Tatabánya térségében.

Kemma.hu

Egy teherautó, egy járőrkocsi és egy migránsokat szállító jármű ütközése miatt torlódik a forgalom

Forrás: police.hu

A rendőrök az M1-es autópálya 52-es kilométerszelvényében akartak megállítani egy lengyel honosságú személygépkocsit május 23-án, kedden délelőtt. Az egyenruhások elkezdték a jármű követését, ám közben az egyik járőrautóba hátulról nekiütközött egy teherautó.

Az ütközéstől a rendőrök szolgálati autója hátulról belement az előtte haladó, megállítani kívánt gépkocsinak, amiben a sofőrön kívül 10 illegális migráns utazott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de mindhárom érintett jármű műszaki mentésre szorult.

Tatabánya térségében egy tehergépkocsi hátulról nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 illegális migráns utazott.
Az embercsempész kocsijának az őt üldöző rendőrt lökte neki egy teherautó
Forrás: police.hu

A járőrök az embercsempészt és az illegális migránsokat a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállítják. A karambol miatt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 52-es kilométerszelvényben csak a belső sávon halad a forgalom – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában