Garázdaság és zaklatás

2023.05.27. 17:43

Videón az esztergomi nőverő: fájt neki a szakítás, tett róla, hogy fájjon az exének is

Előkészítő ülésen folytatódik az ügy tárgyalása. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

Május 30-án, hétfőn előkészítő ülésen folytatódik annak a férfinak a tárgyalása, akivel szemben garázdaság vétsége és zaklatás bűntette miatt indult ügy. Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be a különös visszaeső férfival szemben két rendbeli garázdaság vétsége és zaklatás bűntette miatt. Arra tettek indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a férfi és a nő élettársak voltak, azonban a nő szakított a férfival, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor ott megjelent a férfi, aki megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. Erre a nő kifejezte, hogy ő nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, mire a férfi pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely a nőben komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a nő összetalálkozott a férfival, közöttük szóváltás alakult ki. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte

A nő a hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt. A hotel belső részében a férfi egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte a nőt és trágár szavakkal illette. A nőnek sérülése nem keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában