Garázdaság

2023.04.17. 10:26

Nem bírta elviselni a szakítást, utcán ütötte, hotelben lökdöste exét Esztergomban - VIDEÓ

A garázdaság vétsége és zaklatás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a különös visszaeső férfival szemben.

Kemma.hu

Az ügyészség a két rendbeli garázdaság vétsége és zaklatás bűntette miatt benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A vádirat szerint a férfi és a nő élettársak voltak, azonban a nő szakított a férfival, aki ezt képtelen volt elfogadni. A nő 2022. március 16-án Esztergomban sétált, amikor ott megjelent a férfi, aki megkérdezte, hogy miért nem békülnek ki, miért nem válaszol az üzeneteire. Erre a nő kifejezte, hogy ő nem akar újra párkapcsolatot létesíteni vele, mire a férfi pofon ütötte őt, majd több alkalommal, testszerte ököllel megütötte, gyomron, illetve hátba rúgta. A nőnek emiatt 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2022. június 12-én a férfi a nőt telefonos alkalmazáson keresztül testi épség elleni cselekménnyel fenyegette, amely a nőben komoly félelmet keltett. 2022. június 13-án a nő összetalálkozott a férfival, közöttük szóváltás alakult ki. A férfi megpróbált belerúgni a nőbe, majd kis erővel megfejelte a homlokát, tenyérrel arcon ütötte

A nő a hotel felé indult, ahova a férfi követte. Amikor a nő belépett hotel bejárati ajtaján, a férfi meglökte őt. A hotel belső részében a férfi egy alkalommal, tenyérrel arcon ütötte a nőt és trágár szavakkal illette. A nőnek sérülése nem keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában