Betörés

2023.05.09. 20:19

Olyat tett ez a baji férfi a szüleivel, hogy egyből rács mögé dugták

Készpénzt, ékszereket, ruhaneműket, valamint elektronikai cikkeket is lopott az időközben őrizetbe vett elkövető.

Kemma.hu

Rövid időn belül másodjára intézkedtek a tatai járőrök május 8-án este egy családi veszekedésnél Bajon – derül ki a Police.hu közleményéből. A 26 éves férfi a szüleit inzultálta, ezért kértek segítséget a rendőrségtől. Kiderült, hogy a férfi kezén vágástól származó friss sérülés van. Nála a rendőrök eurót találtak, amit furcsának találtak. Adatgyűjtés során az utcában egy épületre lettek figyelmesek a rendőrök, aminek az ablaka be volt törve. Látható volt, hogy a helyiségeket felforgatták.

A kezén lévő friss sérülések buktatták le a családját is inzultáló bajai férfit
Családi veszekedés kapcsán intézkedtek a tatai rendőrök egy férfival szemben, aki nem sokkal előtte egy közeli házba betört.
Forrás: Police.hu

A hazaérkező tulajdonos közölte, hogy tőle készpénzt, ékszereket, ruhaneműket, valamint elektronikai cikkeket vittek el. Az egyenruhások már sejtették ki lehet a gyanúsított, majd a kutatás során előkerült a 26 éves férfi táskája, amelyben a lopott tárgyak nagy része meglett. A tettest előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a sértett értékeit lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának. A gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában