Igazoltatás

2023.05.16. 07:57

Bukósisakban szundizott a robogóját részegen kocsinak toló férfi a tatabányai éjszakában

Olyan részeg volt a robogós, hogy a helyszínen, bukósisakkal a fején dobta be a szunyát. A kiérkező rendőrök nem dicsérték meg.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint május 15-én késő este érkezett bejelentés, miszerint Tatabányán egy ittas állapotban lévő férfi nekitolta robogóját egy parkoló autónak, és a gépjárműnek támaszkodva alszik. A kiérkező járőrök megtalálták a bejelentésben szereplő személyt, aki bukósisakkal a fején, a segédmotor-kerékpáron aludt. Felébresztették és ellenőrizték az iratait. 

Kiderült, hogy a 40 éves tatabányai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az is, hogy szeszes italt fogyasztott, mielőtt robogóra ült. A férfit az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, az engedély nélküli vezetés miatt pedig 50 ezer forint helyszínbírságot szabtak ki részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában