Nézeteltérésből bunyó

2023.04.03. 08:46

Videón az adatvédelmi verés: azt hitte, filmezi az öreg, ütött érte a tokodi sörözőben

Súlyos testi sértés és garázdaság a vád. Az idősebb férfinak eltört az orrcsontja.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival szemben, akik egy tokodi sörözőben verekedtek össze. Az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az idősebb férfival szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést, a fiatalabb férfival szemben pedig súlyos testi sértés bűntette miatt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetést szabjon ki – közölte dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint  2022. október 16-án a tokodi sörözőben az erősen ittas állapotban lévő fiatalabb férfi odament az idősebb vendéghez, és azt mondta neki, adja oda a telefonját, mivel részegen azt hitte, hogy a férfi videófelvételt készít róla.  A megszólított a kérésnek nem tett eleget, egyúttal megkérdezte, hogy miért adná oda a mobilt.

Erre a fiatalabb azt ordította, hogy

mutassa a telefont!

Aztán pofon ütötte az idősebb férfit, aki erre felkelt az asztaltól, és háromszor meglökte a támadóját. A fiatalabb férfi ököllel válaszolt: megütötte az idősebb vendég arcát, aki ezután az ittassága miatt a földre esett férfiba belerúgott, háromszor ököllel megütötte és visszanyomta a földre.

Egy nő próbálta meg szétválasztani a két férfit. Sikertelenül, ugyanis ezután az idősebb férfi még négyszer belerúgott a másik férfiba, egyszer pedig halántékon ütötte. Az idősebb férfinak orrcsonttörése, a fiatalabb férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában