Lopás

2023.04.11. 09:27

Lángész tolvajok: whiskeyt és energiaitalt akartak lopni egy komáromi üzletből, ez lett a vesztük

Tetten érték egy komáromi üzletben azt a két férfit, akik többek között pár üveg alkoholt szerettek volna ellopni.

Kemma.hu

Még az üzletből se jutottak ki a tolvajok

Forrás: Magyarország Ügyészsége/Youtube

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot két férfi ellen. Az egyikükkel szemben fogházbüntetésre és közügyektől eltiltásra, míg a másikkal szemben felfüggesztett fogházbüntetésre tettek indítványt.

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a büntetett előéletű két férfi 2022 októberében egy komáromi áruházban 4 üveg márkás whiskyt, 2 doboz energiaitalt, valamint 1 csomag Túró Rudit loptak úgy, hogy a szeszesitalokon lévő áruvédelmi eszközt az áruház ruházati osztályán eltávolították, a termékeket pedig a náluk lévő hátizsákokba rejtették.

Az elkövetők ezt követően folytatták a vásárlást, majd miután az általuk megvásárolni kívánt élelmiszert a pénztárnál kifizették, távozni szándékoztak az áruházból. Azonban a kasszasor elhagyását követően az üzletben szolgálatot teljesítő biztonsági őr feltartóztatta őket. A lopott áru értéke meghaladta a 33 ezer forintot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában