Eltűnt személy

2023.04.15. 14:29

Kétségbeesetten keresi családja az eltűnt dorogi túrázót

Nékám István Zoltán vonattal indult el péntek hajnalban, de azóta semmit nem tudnak róla.

Kemma.hu

Április 14-e hajnali 6 óra óta nem tudnak semmit Nékám István Zoltánról, írta az egyik családtagja nyilvános keresőposztjában. A férfi 185 centiméter magas, őszes haja, barnás-zöld szeme van, utoljára viselt ruházata: fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló, szürkés hátizsák. Ismertető jele: szája felett anyajegy. A posztban közölték a férfi fotóját.

A férfi reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, munkába, ám a munkahelyére már nem érkezett meg. Telefonján elérhetetlen. A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérték be, amíg még működött.

Kérik, hogy ha valaki látta, a posztban megadott telefonszámon jelezze, vagy hívja a rendőrséget! 

A Pilis és a Visegrádi-hegység Összes Túraútja Sétálva csoportban is megosztották a keresőposztot, ugyanis István Zoltán sokat járta a természetet, ezen tapasztalatai előnyére válhatnak a kint tartózkodása alatt. Segítsetek túratársak egy másik túratárs haza jutásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában