Csobbanás

2023.03.09. 11:39

Vadon élő Opel iszik a patakból, avagy egy meglepő fotó igaz története

Felbolygatta az internet tatai szegletét az a néhány fotó, amelyen egy patakmederbe csúszott kocsi látható a város legforgalmasabb szakaszán, a Május 1. út mellett. Megtudtuk, mi történt.

Kemma.hu

A vicces kommentekben sem volt hiány, egyesek szerint biztos hosszú volt a sor az autómosóban, más szerint biztos nem futotta hűtővízre, de akadtak olyanok is akik szerint „a vadon élő Opel lement a patakhoz inni”, csak hogy néhányat említsünk. Mások szerint ellenben nem szép dolog más kárán élcelődni, pláne, ha nem tudni, mi történt. Ennek próbáltunk utánjárni. 

A kocsi szó szerint a patakban állt meg
A kocsi szó szerint a patakban állt meg
Fotós: N. I.  / Forrás: Beküldött

Eszerint az eset annyira nem vidám vagy tréfás. A kocsit vezető férfit, mint azt a rendőrségtől megtudtuk, olyan jól ismerték már a tatai rendőrök, hogy egyből kiszúrták, amikor meglátták, hogy vezet. Pláne, hogy többször is eltiltották már a vezetéstől. Így persze egyből megpróbálták kérdőre vonni, a 39 éves helyi férfi pedig valamilyen úton-módon ezt ki akarta kerülni. A vége az lett, hogy a kocsival leparkolt, majd gyalogszerrel próbált meglépni. A kép tanúsága szerint azonban a kocsi lódult meg igazán, miközben őt elkapták. 

Az adatok ellenőrzésekor pedig kiderült, hogy bár most épp nem volt eltiltva, de jogosítványa se volt, így engedély nélküli vezetés miatt előállították az egyenruhások. 

Egy másik szögből is megörökítették a kocsit
Egy másik szögből is megörökítették a kocsit
Forrás: Beküldött

 

 

Címkék#autósok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában