Tömegbaleset

2023.03.11. 16:53

Megrázó számok: 21 jármű lángolt, négy mentőhelikopter sietett az M1-esre

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több mint negyven jármű volt érintett a tömegbalesetben, ami az M1-es autópályán történt március 11-én.

Kemma.hu

Tizenkilenc személyautó, egy kamion és egy kisteherautó is kigyulladt az M1-esen

Forrás: police.hu

Harminckét személyautó, öt kisteherautó és hat kamion érintett az M1-es autópályán, Mány térségében történt balesetben, amely Mány és Herceghalom térségében történt. Mint arról beszámoltunk, több jármű kigyulladt, a pályát mindkét irányba lezárták, a forgalmat leterelik a sztrádáról.

A katasztrófavédelem legújabb tájékoztatása szerint a járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A másik irányban, a Budapest felé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze, ezek a járművek nem égtek ki. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a sztrádán segédkezik, a járműveket visszahűtötték, a tüzeket eloltották. Négy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. 

A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon, a közlekedést az 1-es főútra terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában