Szörnyű baleset

2023.03.11. 16:39

Helyszíni fotók az M1-esről: kamionok és autók ütköztek, több jármű kigyulladt

Kilométerekről is látni a füstöt az M1-esen, ahol több kamion és autó ütközött össze március 11-én

Kemma.hu

Többen meg is sérültek a tömegbalesetben

Forrás: police.hu

Ahogy arról beszámoltunk, több jármű ütközött az M1-es autópályán Mány és Herceghalom térségében, több jármű pedig ki is gyulladt, ezért a sztráda mindkét oldalát lezárták. A katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása több személyautó és hat kamion ütközött a Győr felé vezető irányban, míg a Budapest felé vezető oldalon két gépkocsi.

A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. A tűz nagyságát jól mutatja, hogy még a 36-es kilométerszelvényben álló Útinformos webkamerán is látszik a füst. 

A jobb oldali, főváros felé néző kameraképen látható a füst
A jobb oldali, főváros felé néző kameraképen látható a füst 
Forrás: Útinform

Információk szerint tűz már nincs a helyszínen, az egységek visszahűtik a járművek felhevült részeit. A társhatóságok is az esetnél dolgoznak, a forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon.Az Útinform tájékoztatása szerint a rendőrség a pálya teljes forgalmát, az 1-es főútra tereli, a 27-es jelű Herceghalom, valamint a 39-es jelű Bicske csomópontnál. Az 1-es főúton hosszabb menetidőre kell, hogy számítsanak a megnövekedett forgalom miatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában