Zaklatás

2023.03.22. 06:39

Bírósági ügy lett a szakításból: exét és annak apját is gyalázta, fenyegette a férfi

Nem tudta elfogadni a szakítást, üzenetekben zaklatta, fenyegette volt párját és annak családját a férfi. Most a bíróság fog dönteni sorsáról.

Kemma.hu

Március 23-án előkészítő ülésen, az Esztergomi Járásbíróságon kell számot adnia tettéről annak a férfinak, aki volt párját zaklatta, fenyegette heteken keresztül. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint a férfi nem tudta elfogadni, hogy a párja elhagyta őt, ezért a szakításuk után heteken keresztül saját telefonjáról, majd ismeretlen számról indított hívásokkal, sms-ekkel próbálta őt elérni. Összesen 31 hívást indított és 381 sms-t küldött a nőnek. 

2020 novemberében a vádlott az exe lábatlani lakásán ünnepelte közös gyermekük születésnapját, ahol a nő megengedte, hogy a lakásban egyedül maradjon a gyermekükkel. A nő addig a vele egy udvarban lakó szülei lakásába ment. A férfi éjszaka több sms-t küldött a volt párjának, amelyekben könyörgött neki, hogy béküljön ki vele, de az üzenetek között gyalázkodók is voltak. A nő visszatért a lakásba, hogy elküldje a férfit, azonban az elkezdett vele vitatkozni, majd meglökte és combon rúgta, továbbá megszorította a karját.

Az illető azonban még ezek után sem hagyta abba a zaklatást. Következő célpontja már az exe új párja lett: a következő héten 30 darab fenyegető sms-t küldött neki. De több alkalommal a nő édesapját is felhívta, és küldött neki sms-t, amiben olyan szavakkal fenyegetőzött, hogy „kinyírlak, megöllek, agyonverlek”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában