Bemászott

2023.02.01. 10:45

Videón a részeg nő, aki lelépett a tatabányai kórházból - parkoló autót rongált meg

A rongálás következtében az autóban 473 ezer forint kár keletkezett.

Kemma.hu

A rongálás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 200 ezer forint pénzbüntetést szabott ki azzal a nővel szemben, aki egy betondarabbal betörte egy parkoló autó ablakát, majd az autóba bemászott – közölte dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nő 2021. szeptember 13-án Tatabányán erősen ittas állapotban a földön feküdt, ezért a mentőszolgálat őt az esti órákban a Szent Borbála kórházba szállította. Azonban a sürgősségi osztályról elment.

A nő ezután a kórház előtti parkolóban egy ott parkoló kocsit megrongált úgy, hogy egy betondarabbal a jobb oldali hátsó ajtóban lévő üveget kitörte, az autóba bemászott, majd a vezető ülésbe átmászott. A nő ekkor a kézi féket nem tudni, miért, de kiengedte, majd a járművel mintegy 2,9 métert hátragurult.

A nőt a kiérkező rendőrjárőrök tetten érték és elfogták. A rongálás következtében a gépkocsiban 473 ezer forint kár keletkezett.

A Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével jogerős büntetővégzésben 200 ezer forint pénzbüntetést szabott ki vele szemben. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette – tájékoztatott Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában