De miért?

2022.06.03. 14:10

Otthagyta a detoxot, betörte egy kocsi ablakát és kiengedte a féket Tatabányán (videó)

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A rongálás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki megfongált egy autót és majdnem félmilliós kárt okozott benne Tatabányán – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 27 éves nő Tatabányán erősen ittas állapotban feküdt a földön, ezért a mentőszolgálat 2021. szeptember 13-án az esti órákban a tatabányai kórházba szállította. Ő azonban távozott onnan, és a kórház előtti parkolóban egy megrongált egy autót.

A vádlott összekarcolta az autó oldalát, majd egy betondarabbal kitörte a jobb oldali hátsó ajtóban lévő üveget, majd bemászott a kocsiba, átült a vezetőülésbe és a kézi féket ismeretlen okból kiengedte. Emiatt aztán a gépjárművel mintegy 2,9 métert hátragurult. 

A fiatal nőt a kiérkező rendőrjárőrök tetten érték és elfogták. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a fiatal nő a kórház területén is felborított egy motorkerékpárt, ami több helyen megsérült. Az autóban a rongálás következtében 473 ezek forint kár keletkezett. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést  szabjon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!