A táska titka

2023.02.28. 11:28

Videón a másfél milliós elhagyott bőrönd: a kisbéri bolt előtt foglalta le a NAV

Egy élelmiszerüzlet előtt elhagyott bőröndöt foglaltak le a NAV munkatársai. Csaknem 700 doboz zárjegy nélküli cigaretta került elő belőle.

Kemma.hu

Forrás: NAV

Titokzatos, fekete bőröndre bukkantak egy kisbéri élelmiszerbolt dolgozói a reggeli nyitáskor az üzlet előtt. Nem tudni, ki hagyta el a csomagot, a megtalálók mindenesetre azt feltételezték, hogy valaki ott felejtette, esetleg egy utazó hagyta el a csomagját.

A bőröndöt az üzlet egyik raktárába tették. Néhány óra elteltével azonban mégis kinyitották a koffert, amely ruhák helyett egészen mással volt megpakolva.

A dolgozók a rendőrség segítségével értesítették a emzeti Nemzeti Adó- és Vámhivatalt az elhagyott bőrönd tartalma miatt.
A csomag csaknem 700 doboz, mintegy másfél millió forint értékű, magyar zárjegy nélküli cigarettát rejtett. A pénzügyőrök a jövedéki termékeket lefoglalták és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában