A tanév legjobbjai

2023.02.08. 11:28

Az év iskolarendőre lett a nyergesi főtörzsőrmester

Lakatos Dániel a Magyar Rendőrségi Igazgatási Központjában a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon vehette át jutalmat.

Kemma.hu

Vármegyénkből a Nyergesújfalui Rendőrőrs egyenruhása, Lakatos Dániel érdemelte ki az elismerést

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága az előző tanévben kiemelkedő munkát végző iskolarendőrök tevékenységét minden évben „Az év iskolarendőre” díjjal jutalmazza. A Magyar Rendőrségi Igazgatási Központjában a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon február 1-jén vehettek át jutalmat a tanév legjobb iskolarendőrei, köztük a Nyergesújfalui Rendőrőrs egyenruhása, Lakatos Dániel rendőr főtörzsőrmester is – adta hírül a police.hu.

Az iskola rendőre program 2008. szeptember 1-jén indult útjára. Célja a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése mellett a bűnmegelőzés elősegítése, lehetőleg minél fiatalabb életkortól. Lakatos Dániel, a Nyergesújfalui Rendőrőrs balesetmegelőzési előadója 2014. március 1. óta teljesít szolgálatot az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrörs állományában.

A rendőr főtörzsőrmester évek óta a lábatlani Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a süttői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola iskolarendőre. Prevenciós tevékenységével nagymértékben hozzájárul a program céljainak megvalósításához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában