Tűzeset

2023.02.27. 20:29

A 4x4-esek is ott voltak a tatabányai tűznél, helyszíni fotók és videó is készült

Egy melléképületről terjedt át a tűz a családi házra, ahol ketten laktak.

Kemma.hu

Az egyesület tagjaira most is számíthattak a hatóságok

Forrás: Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, február 26-án este 8 óra körül kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház Tatabányán, a Rózsadomb utcában. Egy melléképületben csaptak fel a lángok, majd a tűz átterjedt a főépület tetőszerkezetére is, adta hírül a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A tatabányai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával négy vízsugárral végezték az oltást. A családi házban két ember lakott, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók egy PB gázpalackot hoztak ki az épületből, aminek visszahűtését elvégezték.

A tűzesethez riasztották a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is, ahonnan hárman érkeztek a helyszínre, ahol a hivatásos állomány utasításait követve végeztek különböző feladatokat és nyújtottak segítséget, tette közzé hivatalos közösségi oldalán az egyesület. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában