Csüccs!

2023.01.03. 16:27

Majd' másfél kiló fűvel bukott le, de port és tablettát is kínált a tatabányai díler

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta a férfi letartóztatásának meghosszabbítását.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

A Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta, hogy hosszabbítsák meg annak a férfinak a  letartóztatását, akitől a nyomozó hatóság több, mint egy kilogramm marihuanát foglalt le – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Az indítvány szerint a férfi tatabányai zártkerti ingatlanjában a nyomozók 2022. december 6-án lefoglaltak többek között négy csomag, összesen 1 kiló és 339 gramm zöld növényi származékot, valamint a férfi kocsijából 17 gramm zöld növényi származékot, 2,8 g fehér, porszerű anyagot, valamint 25 darab rózsaszín,  kábítószert tartalmazó tablettát.

A férfi  lakásában a nyomozó hatóság lefoglalt három csomag, összesen 41 gramm zöld növényi származékot , valamint 31 db rózsaszín, kábítószert tartalmazó tablettát. A megalapozott gyanú szerint a lefoglalt anyagokat a férfi azért szerezte meg, hogy másoknak értékesítse.

A megalapozott gyanú szerint a férfi elfogását megelőzően marihuanát, amfetamint valamint metamfetamint fogyasztott. Letartóztatását a Tatabányai Járásbíróság 2022. december 9-én rendelte el, majd az ügyészség indítványára 2023. április 9-ig meghosszabbította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában