Lebukott

2023.01.17. 19:47

Lopásért vitték be, de közben kiderült: ő az a férfi, aki hasba rúgott egy idős bácsit Tatabányán (videó)

A lúzer tolvaj lopott mellényéből kilógott az árcédula, ezt vették észre a rendőrök.

Kemma.hu

A tatabányai buszvégállomáson rúgta hasba az idős bácsit a tolvaj

Forrás: kemma.hu

A police.hu tájékoztatása szerin a helyi egyenruhások január 16-án délután járőrszolgálatuk alatt egy tatabányai bevásárlóközpont parkolójában egy kék színű mellényt viselő férfira lettek figyelmesek, mivel a ruházaton még rajta volt az árcédula. Kérdőre vonták a 24 éves férfit, aki elmondta, hogy a mellényt, illetve a rajta lévő nadrágot a rendőrök megérkezése előtt lopta el, azokról az áruvédelmi eszközt a nála lévő fogóval távolította el. Az egyenruhások a férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

L. János a kihallgatása során beismerte tettét, ráadásul közölte a nyomozókkal, hogy a múlt héten egy, az internetre felkerült videón – melyen egy idősebb emberrel összeverekedett – is ő látható. A felvétel készítője a Kemma.hu-nak is elküldte a videót.

A férfi azt is elmondta, hogy önként is megjelent volna a rendőrkapitányságon, hogy vallomást tegyen, azonban a rendőrök előbb elfogták. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás, illetve garázdaság elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában