Vádemelés

2023.01.19. 08:00

Helyszíni fotók: betintázott nő sodorta el a motorost kocsijával Esztergomban

Az ittas nő nem tartotta a követési távolságot és hátulról elsodorta a szabályosan közlekedő motorost.

Kemma.hu

Hátulról sodorta el a szabályosan közlekedő motorost

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az Esztergomi Járási Ügyészség  ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádemelést azzal a nővel szemben, aki kocsijával az előtte haladó motoros férfit sodort el Esztergomban. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást szabjon ki.

A vádirat szerint a nő 2022. július 2-án Esztergomban, a Damjanich úton ittas állapotban vezette autóját. Egy férfi motorjával közlekedve megállt a kereszteződésben a nővel azonos forgalmi sávban haladva, és jelezte, hogy balra a Temesvári útra kíván kikanyarodni. Az ittas nő nem tartott megfelelő követési távolságot a szabályosan a terelővonalhoz húzódó és az irányjelzőt ennek megfelelően folyamatosan működtető  motoros mögött, így autójával nekiütközött a motorkerékpárnak, amely következtében a motoros felborult, az úttestre esett és 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában