Szeméremsértés

2022.12.13. 13:09

Követett egy nőt, majd simán elővette a szerszámát a komáromi buszmegállónál

A Komáromi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki Komáromban a nyílt utcán végzett önkielégítést.

Sz. D. K.

Forrás: Shutterstock

A Komáromi Járásbíróság december 13-án tartott ülést a komáromi buszmegállónál önkielégítést végző férfi ügyében. A bíróság az ülésen az elkövetőt meghallgatta, azt követően hozta meg végzését.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi ellen zaklatás bűntette miatt folytatnak eljárást, nála a bűnismétlés veszélye fennáll, valamint jelenléte az eljárásban másként nem biztosítható. A bíróság a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzés végleges, azt az ügyész, gyanúsított és védő is tudomásul vette.

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője ismertette az indítványt, amely szerint a férfi december 9-én 7 óra körül erősen ittas állapotban Komáromban, a Mártírok útján sétált, amikor meglátott egy nőt, akit a buszmegállóig követett. A férfi ekkor a buszmegálló plexifala mögött elővette nemi szervét, és önkielégítést végzett. A nő rászólt a férfira, aki ezután cselekményét abbahagyta, és elment onnan. Később a Jókai-ligetben végzett ismét önkielégítést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában