Száguldás

2022.12.01. 06:30

59 gyorshajtó bemérve: Ácsteszéren 103-mal, Tatán 97-tel zúztak az önjelölt Hamiltonok

Ácsteszéren 103 kilométer/órával, Tatán 97 kilométer/órával ment a leggyorsabb sofőr.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint november 28-án 8 óra időtartamban mérték a sebességet a kisbéri rendőrök Ácsteszéren, amely során összesen 21 sebességtúllépést rögzítettek. Akadt olyan sofőr, aki a megengedett sebességhatárnak több mint a duplájával közlekedett, az 50 kilométer/óra helyett 103 kilométer/órával. Az egyenruhások ellene közigazgatási eljárást kezdeményeznek, és részére 90 ezer forint pénzbírság és 6 büntetőpont kerül kiszabásra.  

A rendőrök még Tatán mértek sebességet november 29-én. Az 5 órás ellenőrzés során 38 gyorshajtót rögzítettek, akik közül a leggyorsabb 97 kilométer/órával száguldott lakott területen belül.   

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be! A közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat. A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában