Verekedés

2022.11.18. 12:29

Az ámen után már ütött is az ittas nő, összevissza verte viccelődő barátnőjét

Súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság 6 hó börtönbüntetésre és 1 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a nőt, aki italozó társát bántalmazta.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint egy nő 2021. november 12. és november 13. közti időszakban, az esti órákban egy barátnőjénél tartózkodott egy oroszlányi lakásban, ahol együtt italoztak. Amikor az asztmás betegségben szenvedő nő fulladni kezdett, használni kezdte az asztma pipáját. 

A barátnő ekkor értett odaszólt neki: „ámen”, mire az asztmás nő ezen feldühödve nekiment társának. Több alkalommal, ököllel megütötte arcát, fejét és az ütlegelést akkor is folytatta, amikor a barátnője már a földre került. 

A megvert nő a bántalmazás következtében pápaszem vérgyülemet, a bal szemének bevérzését, a jobb járomíve felett és a jobb felső ajka felett vérgyülemet, a jobb felkarján bevérzést szenvedett el, mely lágyrész sérülések nyolc napon belül gyógyultak. A bántalmazott nő orrcsontja eltört, mely csonttöréssel járó sérülés nyolc napon túl gyógyult, tényleges gyógytartama négy hét. Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően az ügyész, a vádlott három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában