Karambol

2022.10.08. 11:04

Mi történik Tokodon? Motoros ütközött autóval, mentőhelikoptert riasztottak

Október 8-án egy motoros ütközött össze egy autóval, előbbihez mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Kemma.hu

Október 8-án, szombaton délelőtt 10 óra körül egy motorkerékpár és egy gépjármű ütközött össze Tokodon. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hírportálunknak elmondta, hogy Tokodon, a Kossuth Lajos utcában, a hivatal környékén egy kereszteződésben egy motoros és egy gépkocsi ütközött össze. 

Mint kiderült, a baleset során a motoros megsérült. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A szóvivő hozzátette, hogy a helyszínelés jelenleg is zajlik, a baleset körülményeit még vizsgálják az egyenruhások.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, október 7-én délelőtt összeütközött két személyautó a 1118-as úton, a 4-es kilométernél, Tokod határában. Mint kiderült, a vétkes sofőrnél nem merült fel ittasság, haladása során egy kanyarban kisodródott, áttért a szembe sávba, ahol rendőrautónak ütközött. A balesetnek három sérültje lett, akiket kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában