Helyi kék hírek

2022.08.22. 16:31

Iskolaőröket keres a rendőrség tatabányai és komáromi sulikba

A felvételt nyert pályázók 3 hetes képzésben vesznek részt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Tatabányai és komáromi iskolákba keres munkatársakat A Komárom-Esztergom megyei rendőrség. A feltételekről kérdésekre válaszolva tájékoztattak.

– Mi az iskolaőr feladata?

– Közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult.

– Ki jelentkezhet? Milyen képzést kapnak?

– A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó, bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte. A felvételt nyert pályázók 3 hetes képzésben vesznek részt. A felvett jelentkezők a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

– Meddig lehet jelentkezni?

– A jelentkezési határidő július végén lejár, mivel a képzés augusztus 1-jén kezdetét veszi.

– Mennyi a fizetés?

– Az iskolaőrök illetménye bruttó 260.000 forint és évi bruttó 200.000 forint cafetéria, emellett a túlszolgálat pénzben megváltható. Az illetményen kívül az iskolaőrök útiköltség térítést és egyenruhát kapnak.

– Hova kell benyújtani a pályázatot?

– Postai úton a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére: 2800 Tatabánya, Komáromi u. 2., de a jelentkezés leadható bármelyik rendőrkapitányságon is. Elektronikus úton a [email protected] e-mail címen várjuk a jelentkezéseket.

– Hol kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők?

– A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán Kadlecsik Anikó r. századostól, a 34/517-716/20-99-es telefonszámon.

iskolaőr
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában