Kábítószer-kereskedelem

2022.08.23. 12:09

Árulta és fogyasztotta is a drogot az almásfüzitői díler

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság nyomozási bírája még július 29-én egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki fogyasztotta és terítette is a kábítószert. Az ügyészség most indítványozta, hogy a bíróság a letartóztatás határidejét három hónappal hosszabbítsa meg – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

A letartóztatásra és annak meghosszabbítására azért volt szükség, mert a férfival kapcsolatban fennáll a bűnismétlés veszélye és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása is. A bíróság az ügyészség indítványáról az iratok alapján dönt majd.

Az indítvány szerint az almásfüzitői  férfi 2021. nyarától egészen ez év júliusának közepéig több személynek kábítószert, metamfetamint és marihuanát adott át Almásfüzitőn. A nyomozó hatóság a férfi lakóhelyén marihuana hatóanyagát tartalmazó növényi anyagmaradványokat foglalt le. Az elkövető nem csak terítette a kábítószert, de maga is fogyasztotta azt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában