Egy hónap

2022.07.29. 12:30

Letartóztatták a füzitői dílert

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki fogyasztotta és terítette is a kábítószert Almásfüzitőn.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az indítvány szerint a helyi férfi 2021 nyarától 2022 júliusáig kábítószert, metamfetamint és marihuanát adott át többeknek. Az férfi nem csak terítette a kábítószert, azt maga is fogyasztotta. Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: a nyomozó hatóság a férfi lakóhelyén marihuana hatóanyagát tartalmazó növényi anyagmaradványokat foglalt le.

Az indítvány alapján a Komáromi Járásbíróság a július 29-i ülésén az elkövetőt meghallgatta, azt követően meghozott végzésével a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte a bűnismétlés veszélye miatt, valamint azért, hogy a férfi ne tudja megnehezíteni a bizonyítási eljárást. A végzés végleges, azt az ügyész, a védő és az elkövető is tudomásul vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában