Vádemelés

2022.07.12. 18:47

Gyermekprostitúció, drog: börtön várhat a többszörösen visszaeső ácsi férfira

A Komáromi Járási Ügyészség kábítószer birtoklás vétségének elkövetése miatt börtönre ítélné azt a többszörös visszaeső férfit, akit korábban már gyermekprostitúció, és súlyos testi sértés miatt is ült.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Shutterstock

Az ügyészség nemrégiben kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akit korábban többek között súlyos testi sértés bűntettének és gyermekprostitúció kihasználása bűntettének elkövetése miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítéltek. 

Az ügyészség a vádiratban indítvány tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság a vádlottal szemben börtönbüntetést szabjon ki és tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a többszörös visszaesőnek számító férfi 2020 februárjában, Ácson speed-et fogyasztott. A férfit a rendőrök igazoltatták, tőle vizeletet és vért vettek, ami alapján szakértő állapította meg, hogy kábítószert fogyasztott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában