Rongálás

2022.07.18. 11:04

Benyelte az aprót, ököllel ment az automatának egy sofőr a dorogi autómosóban (videó)

A rongálás miatt indult ügyben vádat emeltek az érmevizsgáló panellel elbánó férfival szemben. Több mint 195 ezres kárt okozott 200 forintért. A bűncselekményt kamera rögzítette.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Mint arról korábban beszámoltunk egy férfi egy dorogi önkiszolgáló autómosóban szerette volna a gépjárművét lemosni május 15-én reggel. A sofőr 9.30-kor kezdett volna hozzá a kocsija tisztításához, ezért az érmevizsgáló panelbe be is dobott egy 200-ast.

A program azonban nem indult be, mivel az automata el volt tömődve egy 50 forintos pénzérmével. A vádlott, mivel nem tudta lemosni a kocsiját, feldühödött, és először kis erővel ötször, majd nagyobb erővel négyszer beleütött az érmevizsgáló panelbe, ami az ütések hatására beszakadt. A rongálással a férfi 195 ezer 348 forint kárt okozott. A bűncselekményt videókamera rögzítette.

Az ügyészség kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a vádlottat az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje – tájékoztatott Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában