Rongálás

2022.06.28. 20:14

Összekaszabolták a szőlősi iskola sportsátrának ponyváját, 25 milliós a kár

A rongálás következtében a 25 millió forint értékű építmény használhatatlanná vált.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Nagy Csaba - Vértesszőlős polgármester

Rongálókat keresnek Vértesszőlősön. A település vezetője, Nagy Csaba június 27-én, hétfőn adta hírül közösségi oldalán, hogy az előző hét második felében azzal szembesültek, hogy az óvoda-iskola közös udvarán lévő tornatermi és egyéb sport funkciókat ellátó légtartásos sátor ponyváját ismeretlen elkövető szétvagdosta, és olyan mértékű károkat okozott benne, hogy a körülbelül 25 millió forint értékű felépítmény használhatatlanná vált.

vértesszőlős ponyva rongálás
A településvezető megmutatta a károkat (Forrás: Facebook/Nagy Csaba - Vértesszőlős polgármester)

A polgármester posztjában többek között azt is megosztotta az olvasókkal, hogy ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tettek. Hozzátette: arra kér mindenkit, hogy amennyiben valaki bármilyen gyanús mozgást látott az elmúlt héten az intézmények udvarának környezetében vagy bármilyen egyéb más információval tud szolgálni az esetről, az jelezze személyesen a polgármesteri hivatalban vagy elektronikus úton a [email protected] email címen.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában